ICons kehitti paikannusteknologiaa ja selvitti työmaiden hukkaa

Aalto-yliopiston kaksivuotinen työmaiden sisäpaikannusprojekti tuotti uutta teknologiaa ja selvitti, mistä hukka muodostuu.

Behnam Badihi, Jianyu Zhao ja Olli Seppänen muodostivat iCons-projektin tutkijatiimin ytimen. Lisäksi mukana olivat professorit Riku Jäntti, Yu Xiao ja tohtorikoulutettava Marius Noreikis sekä professorit Vishal Singh ja Antti Peltokorpi. Kuva: Vesa Tompuri
Rakennustyömaiden tuottavuusongelmaa on puitu Suomessa pitkään. Syytkin ovat tiedossa: aina ei ole mestaa tehdä silloin kun pitäisi, eikä kaikki aina löydy sieltä mistä pitäisi. Hyvin johdettu työmaa on välttänyt näitä pulmia järjestelmällisellä toiminnalla ja pitämällä ”paikat kunnossa”.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ICons kehitti paikannusteknologiaa ja selvitti työmaiden hukkaa”

Viimeisimmät näkökulmat