Kuka pyörittää Jokerin ratikkaliikennettä, jos se rakennetaan?

Helsingin seudun liikenteellä HSL:llä on valmius päättää Raide-Jokerin liikennöinnin järjestelytavasta kahden kuukauden sisään siitä, kun Helsingin ja Espoon valtuustot ovat päättäneet hankkeen toteutuksesta.

Raide-Jokeri vaatii uuden toteutuspäätöksen Helsingin ja Espoon valtuustoilta. Kuva: Raide-Jokeri
Hankkeen kustannusarvio kasvoi lähes sadalla miljoonalla eurolla 386 miljoonaan euroon, ja merkittävä kustannusnousu edellyttää uutta päätöstä. HKL:n johtokunta käsitteli kohonnutta kustannusarviota kokouksessaan 25.1. ja lähettänee ehdotuksen edelleen Helsingin kaupunginhallitukselle kokouksessaan 31.1. Helsingin ja Espoon kaupunginhallitukset saivat informaation kohonneesta kustannusarviosta maanantain 28.1. kokouksissaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kuka pyörittää Jokerin ratikkaliikennettä, jos se rakennetaan?”

Viimeisimmät näkökulmat