Kokeile kuukausi maksutta

Recover Nordic Group ostaa L&T Korjausrakentamisen

Norjalaistaustainen Recover Nordic Group on 12. huhtikuuta sopinut ostavansa Lassila & Tikanoja -konserniin kuuluvan L&T Korjausrakentaminen oy:n. Kauppa saatetaan päätökseen 30. huhtikuuta.

Kuuntele juttu

Yrityskaupalla Recover Nordicin asema vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen alan toimijana Suomessa vahvistuu, asiakaspohja kasvaa ja toiminta laajenee muutosrakentamiseen ja tilasuunnitteluun. Yhtiö jatkaa toimintojaan Recover Nordic Korjausrakentaminen oy -nimellä.

Ennen kauppaa L&T Korjausrakentaminen oli selvästi suurempi toimija Suomessa, sillä ostokohteen liikevaihto oli 36,2 miljoonaa euroa vuonna 2017, kun taas ostajan liikevaihto täällä oli vain 4,8 miljoonaa euroa. Pohjoismaissa toimivan Recover Nordic Group -konsernin kokonaisliikevaihto on toki noin 2,4 miljardia Norjan kruunua eli noin 250 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa on noin 1800 henkeä.

Recover Nordicin ja L&T Korjausrakentamisen yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa vuonna 2018 oli noin 45 miljoonaa euroa, ja yhdessä ne työllistävät lähes 350 henkeä.

”Uskomme että hankittavan yhtiön toiminnot sopivat strategiansa puolesta täydellisesti yhteen omien Suomen toimintojemme kanssa”, Recover Nordic Groupin konsernijohtaja Bjørn Herlofsen sanoo tiedotteessa.

Yritysoston jälkeen Recover Nordicilla on puitesopimukset kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.

”Korjausrakentaminen on jatkuvasti kasvava ala ja on vahinkosaneerauksen lisäksi ydinosaamistamme. Tämän yritysoston avulla saamme lisää resursseja ja osaamista ja voimme kehittää toimintaamme edelleen. Yhtiöiden toiminnot täydentävät maantieteellisesti toisiaan sekä osaamisen että palvelutarjonnan osalta”, Recover Nordic Suomen maajohtaja Susanne Hellstrand kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Recover Nordic Group ostaa L&T Korjausrakentamisen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat