Kokeile kuukausi maksutta

Tuusula suunnittelee monitoimihallia Hyrylän urheilupuistoon

Tuusulan kunta haluaisi hankkeeseen mukaan yksityisiä tahoja.

Hyrylän urheilupuistoon suunnitellaan monitoimihallia nykyisen kuplahallin paikalle. Kuplahalli on lähivuosina käyttöikänsä päässä ja se on purettava.

Monitoimihalliin kaavaillaan jalkapallokentän lisäksi kaksirataista juoksurataa, joka kiertäisi jalkapallokentän sekä juoksusuoraa. Hallin tulisi myös kuntosali, liikuntasali, voimistelusali sekä kiipeilytilaa.

Hankkeen kustannusarvio olisi tuolloin noin 26 miljoonaa euroa.

Tiedot ilmenevät monitoimihallin konseptista tehdystä selvityksestä.

Tuusulan kunta haluaisi monitoimihallihankkeeseen mukaan yksityisiä tahoja. Selvitys ehdottaa, että monitoimihallin omistaisi kunnan ja yksityisten omistama yhtiö.

Tuusulan kunnan tavoiteena on päättää monitoimihallin toteuttamismallista loppuvuoden aikana. Hallin suunnnittelu- ja rakennustyöt voisivat alkaa vuonna 2021.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Tuusula suunnittelee monitoimihallia Hyrylän urheilupuistoon”

  1. Hienolta kuulostaa, mutta valitettavasti isolla kokemuksella pitää todeta että jalkapallon ja yleisurheilun yhdistäminen samaan halliin ei vaan millään onnistu järkevästi! Saa olla aika loistavasti suunniteltu että onnistuisi mutta siihen en luota. Jos jako tapahtuu verkolla niin verkko ei saisi olla lähelläkään juoksuratoja muuten kahden radan kierrosta ei pysty ollenkaan käyttää kun tulee pallo päähän verkon joustaessa. Lisäksi harjoitusvaihdot todella vaikeasti toteutettavissa jos juoksurata kiertää kokonaan jalkapallokentän, 10min ennen vuoroa tullaan potkimaan palloa radalle odotellen harjoitusten alkua. Olisi loistavaa jos yleisurheilun ja jalkapallon yhdistäminen samaan halliin onnistuisi, mutta toistaiseksi en tiedä yhtään hallia jossa onnistuttu tässä hyvin ja ongelmitta

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat