Kokeile kuukausi maksutta

Pintos investoi miljoonia uuden tuotantohallin ja -linjan rakentamiseen

Rakennusteollisuuden raudoitteiden valmistaja ja tarviketoimittaja Pintos toteuttaa useiden miljoonien investoinnin. Rauman Lapin tehdasalueelle rakennetaan uusi erikoisraudoitteiden tuotantohalli ja valmistuslinja.

Havainnekuvassa on Pintoksen Rauman Lapin teollisuusalue. Uusi halli on verkkohallin (harmaa halli) vieressä vasemmalla.
Kuuntele juttu

Tuotantohalli valmistuu tämän vuoden aikana. Tuotanto uudella nykyaikaisella linjalla käynnistyy vuoden 2020 alussa. Uutta tuotantotilaa valmistuu yhteensä noin 3000 neliömetriä. Rauman teollisuustontilla ovat ennestään raudoitusverkko- ja raudoitetuotannon tuotantoyksiköt. Pintoksen toinen tehdas sijaitsee Eurassa.

Pintos käynnisti vuonna 2014 mittavan kehittämisohjelman. Yritys on toteuttanut sarjan miljoonainvestointeja. Yritys hyödyntää nyt tuotantoprosesseissaan muun muassa pitkälle vietyä automaatiota, 3D-teknologiaa ja robotiikkaa.

Toimitusjohtaja Tuomas Pere sanoo tiedotteessa, että uuden tuotantohallin ja -linjan avulla Pintos ottaa merkittävän kehitysaskeleen. ”Pääsemme hyödyntämään alan uusimpia innovaatioita, virtaviivaistamaan toimintaamme ja linkittämään asiakkaat tuotantoomme uusien sähköisten palvelujen avulla.”

”Parannamme entisestään myös työturvallisuuttamme, energiatehokkuuttamme ja ympäristöasioidemme hallintaa.”

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pintos investoi miljoonia uuden tuotantohallin ja -linjan rakentamiseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat