Kokeile kuukausi maksutta

Vaiheistus säästää aikaa ja rahaa

Järvenpäästä on tulossa käyttäjälähtöisten rakennushankkeiden mallikaupunki. Laatupalkinnon voittaneesta JUST-sosiaali- ja terveyskeskushankkeesta saadut opit ovat nyt käytössä Kinnarin koulutyömaalla.

Kinnarin koulu Järvenpäässä. Kuva: Vesa Tompuri
Allianssimalli sopii sinne, missä hankkeeseen osallistuvat kykenevät aitoon yhteistyöhön. Yhdestä allianssista hankitut kokemukset eivät kuitenkaan automaattisesti siirry seuraavaan hankkeeseen. Järvenpään kaupungin hankkeissa ainakin pyrkimys on sellainen, että opit siirtyvät.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vaiheistus säästää aikaa ja rahaa”

Viimeisimmät näkökulmat