Kokeile kuukausi maksutta

Vaiheistus säästää aikaa ja rahaa

Järvenpäästä on tulossa käyttäjälähtöisten rakennushankkeiden mallikaupunki. Laatupalkinnon voittaneesta JUST-sosiaali- ja terveyskeskushankkeesta saadut opit ovat nyt käytössä Kinnarin koulutyömaalla.

Kinnarin koulu Järvenpäässä. Kuva: Vesa Tompuri

Allianssimalli sopii sinne, missä hankkeeseen osallistuvat kykenevät aitoon yhteistyöhön. Yhdestä allianssista hankitut kokemukset eivät kuitenkaan automaattisesti siirry seuraavaan hankkeeseen. Järvenpään kaupungin hankkeissa ainakin pyrkimys on sellainen, että opit siirtyvät.

”JUST-hanke opetti sen, että on syytä pyrkiä hieman ketterämpään päätöksentekoon. Näin saadaan entistä varmemmin pysyttyä aikataulussa ja sitä kautta budjetissa”, sanoo toimitusjohtaja Veikko Simunaniemi Mestaritoiminta Oy:stä, joka vastaa kaupungin lukuun kaikkien Järvenpään julkisten kiinteistöjen rakennuttamisesta ja ylläpidosta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vaiheistus säästää aikaa ja rahaa”

Viimeisimmät näkökulmat