Halton osti hollantilaisen yhtiön

Halton Group on sopinut ostavansa hollantilaisen, avaimet käteen -sisäilmaratkaisuja toimittavan Miwo Luchtbehandelingstechniek B.V. -yhtiön.

Kuva: Halton

Miwolla on vankka kokemus avaimet käteen -ratkaisujen toimittamisesta erityisesti ketjuravintoloille Alankomaissa. Yhtiö on Haltonin toinen yritysosto tällä sektorilla parin vuoden sisällä. Ketjuasiakkuudet ovat osoittautuneet lupaaviksi kasvukohteiksi Haltonin keittiöilmanvaihtoratkaisujen liiketoiminnassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

”Miwo on menestyvä ja tehokas kokonaisvaltaisten sisäilmaratkaisujen toimittaja valitsemassaan asiakaskunnassa, ja yhtiöllä on lisäksi erinomaiset alihankintaverkostot. Yhteistyö tarjoaa meille hienot mahdollisuudet laajentua Alankomaiden aktiivisella markkinalla”, Halton-konsernin toimitusjohtaja Kai Konola sanoo tiedotteessa.

Miwo Luchtbehandelingstechniek B.V:n liikevaihto vuonna 2018 oli 3 miljoonaa euroa. Yhtiö on perustettu vuonna 2002, ja se sijaitsee Alphen aan den Rijnissä, Haagin ja Amsterdamin välissä.

Miwo Luchtbehandelingstechniek jatkaa toimintaansa omana yksikkönään nykyisellä nimellä. Yhtiön toimitusjohtaja Arco Michaelis vastaa myös jatkossa yksikön toiminnasta.

Toiminnan tehokkuussyistä Halton Foodservice -liiketoiminnan muu Alankomaiden tiimi muuttaa ostetun yhtiön kanssa samoihin tiloihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Halton osti hollantilaisen yhtiön”

Jätä kommentti