Infra-alan yritys voitti start up –kilpailun!

Start up- yrityksille suunnatun Kymenlaakson Kasvupolku –kilpailun voittajaksi valittiin Terra Infra.

Start up- yrityksille suunnatun Kymenlaakson Kasvupolku –kilpailun voittajaksi valittiin Terra Infra.

Kymenlaakson Kasvupolun voittajaksi valittiin kuusankoskelainen Terra Infra. Kasvupolun kunniamaininnan sai  kuusankoskelainen Kino 123.

Kasvupolun tuomariston valintakriteerit olivat samat sekä voittajan ja kunniamainitun kohdalla. Valintakriteerit olivat kasvuhalu ja -potentiaali, innokkuus oppia uutta ja uudistua, kansainvälistymispotentiaali ja liiketoiminnan skaalautuvuus.

Voittajayrityksestä tuomaristo koki, että Terra Infran yrittäjä on tuonut uudenlaista näkökulmaa perinteiselle alalle.

Terra Infra urakoi infratöitä yhdyskuntarakentamisen, talonrakentamisen maatöiden ja purkutöiden sektoreilla. Yrityksessä purkutöihin liittyvä materiaalien kierrätys on yhtenä kehityksen osana.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin sadan parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään Jyväskylässän 23.-24. lokakuuta.

Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Infra-alan yritys voitti start up –kilpailun!”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat