Suomen Yliopistokiinteistöt saa uuden toimitusjohtajan

Suomen Yliopistokiinteistöt oy:n (SYK) nykyinen toimitusjohtaja Mauno Sievänen siirtyy eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Suomen Yliopistokiinteistöt oy:n (SYK) nykyinen toimitusjohtaja Mauno Sievänen siirtyy eläkkeelle vuodenvaihteessa.

Yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri, MBA Sanna Sianoja, 49. Sianoja aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta 2019.

SYK:n hallitus valitsi uuden toimitusjohtajan noin 80 hakijan joukosta. Hallitus painotti valinnassa kiinteistö- ja rakennusalan kokemusta sekä laaja-alaista strategista ja operatiivista kokemusta niin johtamisesta kuin liiketoiminnastakin. Hallituksen mukaan Sianoja erottui joukosta myös vahvojen vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojensa ansiosta.

”Sanna Sianoja on kiinteistöliiketoiminnan ja kiinteistökehityksen ammattilainen. Hänellä on hyvät valmiudet lähteä kehittämään yliopistokampuksia yhdessä yhtiön muiden ammattilaisten sekä kampuksilla toimivien vuokralaisten kanssa”, SYK:n hallituksen puheenjohtaja Päivi Mikkola sanoo tiedotteessa. ”Sannan tavoitteellinen työskentelyote, hyvät vuorovaikutustaidot ja kansainvälinen kokemus tekivät meihin suuren vaikutuksen.”

Sianoja itse kiinnostui  SYK:ssa erityisesti siitä, kuinka laaja kiinteistökokonaisuus voidaan parhaiten optimoida niin, että tilat palvelevat käyttäjiä ja heidän tarpeitaan.

”Myös vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat seikkoja, joiden toteutuminen tulee tekemisessämme ottaa huomioon. Innostun asioiden kehittämisestä sekä uusien innovaatioiden löytämisestä haastavissakin tilanteissa. Kiinteistöihin liittyvät aina myös erilaiset projektit, jotka tuovat mielenkiintoisen lisänsä kokonaisuuteen”, Sianoja sanoo.

Sianoja siirtyy SYK:n toimitusjohtajan tehtävään Fennia Varainhoito oy:stä. Hän on aiemmin työskennellyt useita vuosia kiinteistöjohtajana A. Ahlström Kiinteistöt oy:ssä ja sitä ennen useissa tehtävissä sekä Aberdeen Asset Management Finland oy:ssä että YIT oyj:ssä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Yliopistokiinteistöt saa uuden toimitusjohtajan”

Jätä kommentti