Vilkas rakentaminen siivitti Rambollin tulosta Suomessa – tilauskanta on vahva

Rambollin tulos ja liikevaihto paranivat vuoden alkupuoliskolla. Suomessa vilkas kiinteistörakentaminen on vauhdittanut kasvua.

Jens-Peter Saulin mukaan Ramboll on menestynyt alkuvuonna hyvin Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Rambollin tulos ennen liikearvopoistoja parani tammi-kesäkuussa 41,4 miljoonaan euroon vuotta aiemmasta 36,9 miljoonasta eurosta. Liikevaihto suureni viidenneksen 941,6 miljoonaan euroon 762,5 miljoonasta eurosta.

Konsernin toimitusjohtaja Jens-Peter Saul kertoo tiedotteessa, että yhtiö on menestynyt hyvin Britanniassa ja etenkin Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

Ramboll on ostanut yhdysvaltalaisen OBG:n. Saulin mukaan sen integrointi on edennyt suunnitellusti. Henkilöstön määrä kasvoi alkuvuonna yhdeksän prosenttia pääasiassa OBG:n oston ansiosta.

Suomessa Rambollin liikevaihto oli liki 118 miljoonaa euroa. Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Kari Onniselkä kertoo, että Suomen yksikön orgaaninen kasvu on ylittänyt tavoitteen. Vilkkaat kiinteistörakentamisen markkinat ovat vauhdittaneet kasvua.

”Talouden epävarmoista näkymistä huolimatta katson tulevaisuuteen positiivisin mielin, sillä tilauskantamme on vahva”, Onniselkä sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vilkas rakentaminen siivitti Rambollin tulosta Suomessa – tilauskanta on vahva”

Vastaa