Hartela rakentaa SPR:n Veripalvelulle uudet tilat Vantaalle

Hartela on sopinut rakentavansa Suomen Punaisen Ristin Veripalvelulle uudet tilat Vantaan Vehkalaan, aivan juna-aseman viereen.

Rakennustyöt alkavat kesällä 2020, ja niiden arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022. Uudisrakennuksen on ostanut ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö Fastighets Ab Balder, ja Veripalvelu toimii tiloissa heidän vuokralaisenaan.

Veripalvelu on toiminut jo vuodesta 1972 Helsingin Kivihaassa. Uuden hankkeen myötä Veripalvelun tuotanto, laboratorio, logistiikkatilat sekä tukitoiminnot siirtyvät Vehkalaan moderneihin tiloihin. Tiloissa tulee työskentelemään noin 300 henkeä.

”Saamme uusissa tiloissa kaikki toimintomme pelaamaan entistä paremmin yhteen. Voimme myös kehittää tuotantoprosesseja entistäkin sujuvammiksi ja käyttää uutta teknologiaa niin tuotannossa kuin varastoinnissa. Myös varautuminen poikkeustilanteisiin paranee,” Veripalvelun johtaja Martti Syrjälä sanoo tiedotteessa.

Kokonaan Vantaan kaupungin omistuksessa olevan Vehkalan 28 hehtaarin laajuisen yritysalueen on mahdollista tarjota jopa 10000 työpaikkaa. Alue muodostaa yhdessä sen eteläpuolella sijaitsevan Vantaankosken kanssa saavutettavuudeltaan erinomaisen yrityskeskittymän.

”Veripalvelu on hieno lisä Vehkalaan, koska hanke vahvistaa Vantaan kaupungin visiota Vehkalan työpaikka-alueesta korkean osaamisen työpaikkojen keskittymänä,” tonttipäällikkö Armi Vähä-Piikkiö Vantaan kaupungilta kertoo.

Hanke tukee myös kaupungin hiilineutraaliustavoitetta tuomalla lisää työpaikkoja Vehkalan aseman välittömään läheisyyteen, julkisella liikenteellä hyvin saavutettavaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela rakentaa SPR:n Veripalvelulle uudet tilat Vantaalle”

Jätä kommentti