Nrep myi toimitilakiinteistön Länsi-Pasilasta

Kiinteistökehitysyhtiö Nrep on myynyt Rubik-monikäyttäjärakennuksen Helsingin Länsi-Pasilasta Eq Hoivakiinteistöille noin 47 miljoonalla eurolla.

Saneerattu 12000 neliömetrin toimistokokonaisuus sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä vastapäätä Triplan kauppakeskusta ja Pasilan asemaa. Nrep on teettänyt 1980-luvulla valmistuneeseen kiinteistöön laajan modernisoinnin, jossa uusittiin kiinteistön tilojen pintamateriaalit ja sisustus, vesi- ja viemärijärjestelmät, sähköt, lämmitys ja ilmanvaihto, automaatiojärjestelmä sekä katto ja julkisivut.

Saneeraus toteutettiin vuosina 2017–2018, minkä jälkeen Nrep on tehnyt aktiivista vuokraustyötä kiinteistössä. Nyt Rubikin tiloista yli 90 prosenttia on vuokrattu. Päävuokralainen on HUS, jonka käytössä on yli puolet kiinteistön tiloista. HUSin lisäksi kiinteistössä ovat vuokralla muun muassa Suomen Lähetysseura, Fysios, Touhula, Soupster Family ja Delivery Hero.

Eq Hoivakiinteistöt on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa hoiva- ja yhteiskuntakiinteistöihin. Rahasto omistaa ikäihmisten tehostettua palveluasumista, sairaaloita ja terveyspalvelukiinteistöjä, päiväkoteja, erityishoivakohteita, koulutuskiinteistöjä sekä muita yhteiskuntakäyttöön soveltuvia kiinteistöjä Suomessa.

”Terveyspalveluiden saatavuus erinomaisella sijainnilla ja uudistetuissa tiloissa nousee tulevaisuudessa vieläkin tärkeämmäksi, ja Rubik täytti nämä kriteerit erinomaisesti. Kohteen käyttäjäkunta ja tulevaisuuden käyttömahdollisuudet sopivat hyvin rahastomme terveyspalvelusegmenttiin”, Eq Hoivakiinteistöjen sijoitusjohtaja Jennifer Eloheimo sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Nrep myi toimitilakiinteistön Länsi-Pasilasta”

  1. onnea rahasto uun…eiku sijoittajille , rakennuksen sielu on päässyt miehen ikään 40 vuotta , 10 vuotta kun odottaa vie ni pääsee purkuikään.
    1993 loppuki asbestin käyttö betonissa , jep.

Vastaa