Peab rakentaa toimisto- ja hotellikompleksin Espooseen

Peab rakentaa uuden toimistotalon ja hotellin Espoon Keilaniemeen osoitteeseen Miestentie 5.

Toimistotalon urakan tilaajana on Kiinteistö oy Espoon Swing Plus C ja hotellin tilaajana Kiinteistö oy Espoon Swing Plus A. Molemmat kiinteistöosakeyhtiöt omistaa Työeläkevakuutusyhtiö Elo.

Uusi 7-kerroksinen toimistorakennus tulee jo aiemmin rakennetun toimistorakennuksen viereen. Rakennukseen tulee kaksi pysäköintikerrosta, jotka ovat myös hotellin käytössä. Jo olemassa oleva toimistorakennus on pinta-alaltaan noin 5400 neliömetriä, ja nyt käynnistettävä laajennusosa on vuokrattavalta pinta-alaltaan noin 6200 neliömetriä.

Uusi 8-kerroksinen hotellirakennus rakennetaan toimistorakennuksen yhteyteen. Hotelliin tulee noin 260 huonetta. Hotellin operaattoriksi tulee Sokotel.

Toimistotalon rakentaminen käynnistyy maaliskuussa 2020 ja valmistuu lokakuussa 2021. Hotelliprojekti alkaa kesäkuussa 2020 ja on valmis tammikuun lopussa 2022.

Uudelle toimistorakennukselle haetaan Well-sertifiointia. Se on kansainvälinen rakentamisen laatuluokitus, joka keskittyy rakennuksen tuottaman hyvinvoinnin arviointiin. Well-luokitus perustuu kymmeneen hyvinvointiin vaikuttavan osa-alueen mittaamiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab rakentaa toimisto- ja hotellikompleksin Espooseen”

Vastaa