Kokeile kuukausi maksutta

Kalasataman Bryga pokkasi Ympäristörakenne-palkinnon

Avoin puisto on esimerkki uudesta ja tulevaisuuteen katsovasta kaupunkirakentamisesta.

Bryga sai tuomaristolta kehuja laadukkaasta ja uusia uria aukovasta kaupunkirakentamisesta.

Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus Redin puistokansi Bryga on valittu Vuoden 2019 Ympäristörakenteeksi. Tornitalokokonaisuuden yhteydessä sijaitseva yleisölle avoin puisto on Suomen oloissa uutta, tulevaisuuteen katsovaa kaupunkirakentamista, jossa on runsaasti eri-ikäisille sopivia toimintoja.

Betoniteollisuus ry:n, KIVI ry:n ja Puutarhaliitto ry:n järjestämän kilpailun tulokset julkistettiin Jyväskylässä Viherpäivillä. Palkitun kohteen suunnittelussa ja toteutuksessa olivat mukana SRV Rakennus, Maisema-arkkitehtitoimisto Maanlumo, Arkkitehtitoimisto Helin & Co, Lighting Design Collective, Sweco Rakennetekniikka, Sitowise, Puutarhapalvelu Hannonen ja Terrawise, jotka palkittiin kunniakirjoilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kalasataman Bryga pokkasi Ympäristörakenne-palkinnon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat