Katve nousi Lammin suunnittelukisan voittajaksi

Lammin ensimmäisen suunnittelukilpailun voittajatyön takana ovat Tampereen yliopiston arkkitehtiopiskelijat Anni Marttinen ja Eevi Lindroth.

Järjestyksessään ensimmäisen suunnittelukisan voittajaksi noussut Katve sai kehuja mm. luonnonvalon käytöstä sekä eri materiaalien onnistuneesta yhdistelemisestä. Kuva: Lammi Kivitalot

Kivitalovalmistaja Lammin suunnittelukilpailun voittajat palkittiin maanantaina Helsingissä. Voittajaksi nousi Katve-niminen työ, jota tuomaristo kehui rohkeasta, kauniista ja kiinnostavasta rakennusmateriaalien yhdistämisestä.

Erityishuomion sai selkeä ja oivaltavia yksityiskohtia sisältävä pohjaratkaisu sekä sisustuksessa hyödynnettävä luonnonvalo. Lammille talon kiinnostavuutta lisäsi mahdollisuus erilaisiin variaatioihin. Lammi ottaakin talosta mallistoonsa 2-kerroksisen voittajatyön lisäksi myös 1-kerroksisen version. Yhteensä yhtiö lunasti kisatöistä neljä uutta talomallia.

Lammi Kivitalo -suunnittelukilpailu  järjestettiin ensimmäistä kertaa loppuvuodesta 2019. Tavoitteena oli löytää ennakkoluulottomia näkemyksiä suomalaiseen pientalorakentamiseen yhteistyössä arkkitehti- ja rakennusarkkitehtiopiskelijoiden kanssa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Katve nousi Lammin suunnittelukisan voittajaksi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat