SRV toteuttaa Jorvin kantasairaalan leikkaussalien peruskorjauksen Espoossa

HUS on valinnut SRV:n toteuttamaan tuoreimman rakennushankkeensa, Jorvin sairaalan K-leikkausosaston ja alapuolisten tilojen peruskorjauksen.

Kuva: Arkkitehtitoimisto Tähti-Set

Hankkeessa uusitaan Espoossa sijaitsevan sairaalan anestesia- ja leikkausosaston sekä sydänkeskuksen ja laboratorion tilat.

Peruskorjaus toteutetaan yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana. Toteutusmuodolla on luotu hyvät lähtökohdat yhteistyölle ja SRV:lle asetetaan laadulliset tavoitteet sekä aikataulu- ja kustannustavoitteet. Hankkeeseen sisältyy myös kehitysvaihe. Hankkeen tavoitebudjetti tarkennetaan kehitysvaiheen päätteeksi. Toteutusvaihe käynnistyy kesäkuussa, jolloin hanke merkitään SRV:n tilauskantaan. Rakennustöiden on määrä valmistua vuonna 2023.

Peruskorjausalueen bruttoala noin 10492 bruttoneliömetriä. Peruskorjaus käsittää Jorvin sairaalan vuonna 1976 valmistuneen rakennusosan osittaisen peruskorjauksen ja muutostyön sekä tarvittavien väistötilojen toteuttamisen. Peruskorjauksen myötä leikkaussalien tehokkuutta on tavoitteena nostaa, ja kaikki uudet leikkaussalit tulevat soveltumaan kaikkien potilasryhmien hoitoon. Peruskorjauksen jälkeen Jorvissa on 20 leikkaussalia.

SRV on rakentanut ja rakentaa parhaillaankin monia sairaalahankkeita eri puolilla maata. Yhtiö rakentaa HUSille sen historian suurinta hanketta Siltasairaalaa Helsingin Meilahdessa, ja Jyväskylässä on meneillään Sairaala Novan rakennustyöt, jotka valmistuvat tämän vuoden puolella. Kirkkonummella yhtiöllä on käynnissä hyvinvointikeskuksen rakennustyöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV toteuttaa Jorvin kantasairaalan leikkaussalien peruskorjauksen Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat