Asokodit liittyvät Caverionin digipiiriin

Sopimus koskee alkuvaiheessa noin 250 kiinteistöä, joissa on tekniset valmiudet etähallintaan.

Caverion ja Asokodit ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Asokotien asuinkiinteistöjen ylläpidossa hyödynnetään Caverionin  digitaalisia ratkaisuja.

Asokotien kiinteistöistä saatava tieto kerätään Caverionin toimittamaan SmartView-järjestelmään, jonka kautta voidaan tarkastella talotekniikan toimivuuden lisäksi esimerkiksi kiinteistöjen jätteiden kierrätys- ja hyötykäyttöasteita sekä lämmitystä ja ilmanvaihtoa.

Sopimus koskee alkuvaiheessa noin 250 kiinteistöä, joissa on tekniset valmiudet etähallintaan. Uusia kiinteistöjä liitetään sopimuksen piiriin sitä mukaa, kun ne modernisoinnin tai uudisrakentamisen myötä ovat liitettävissä Caverionin etähallintaan.

Nyt solmitun palvelusopimuksen lisäksi Caverion vastaa Asokotien kiinteistöjen teknisestä huollosta Rovaniemellä, Oulussa, Joensuussa, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä, Sipoossa sekä Porvoossa. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asokodit liittyvät Caverionin digipiiriin”

Vastaa