YIT voitti maanteiden hoitourakoita vuosille 2020–2025

YIT on voittanut neljä maanteiden hoitourakkaa vuosille 2020–2025. Urakat sijaitsevat Kotkassa, Juvalla, Liedossa ja Kemijärvi-Posiolla.

Sopimusten yhteenlaskettu arvo on noin 56 miljoonaa euroa, ja YIT kirjaa ne toisen vuosineljänneksen tilauskantaansa. Kaikki urakat alkavat 1.10.2020 ja kestävät viisi vuotta.

YIT hoitaa ely-keskusten, kaupunkien ja kuntien julkisia ja yksityisiä tie- ja katuverkostoja. Maanteiden hoitourakoissa on käytössä yhteistoiminnallinen hankemalli. YIT tekee myös kadun- ja tienrakennustöitä sekä vihertöitä ja kunnallisteknisiä töitä.

Urakoiden apuna sääolosuhteiden seuraamisessa ja ajantasaisen tiedon välittämisessä toimii YIT:llä Palvelukeskus Panu, joka päivystää 24 tuntia vuorokaudessa vuoden ympäri.

Kun YIT myi huhtikuussa päällystys- ja kiviainesliiketoimintonsa Peabille, teiden kunnossapito ei sisältynyt yrityskauppaan.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “YIT voitti maanteiden hoitourakoita vuosille 2020–2025”

  1. Aikooko RL myös jatkossa ilmoittaa kaikkien kotimaan tienpätkien urakoitsijat vaikka olisivatkin muita kuin YIT? Vai menikö tämä ikään kuin mainoksena 🙂

  2. Äläs nyr. Varmasti tämä on journalistisin menetelmin kasattu huippujuttu.

    Plussaa ukrainalaispaljastuksesta ja vähän negaa tästä mainoksesta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat