Kokeile kuukausi maksutta

SRV sai Siuntion kunnalta 37 miljoonan euron elinkaariurakan

Siuntion uuden sivistys- ja hyvinvointikampuksen rakentaminen toteutetaan elinkaariurakkana.

Kuuntele juttu

SRV ja Siuntion kunta ovat sopineet uuden sivistys- ja hyvinvointikampuksen rakentamisesta. Hanke toteutetaan elinkaariurakkana, jossa SRV on vastuussa rakennettavan kiinteistön ylläpidosta ja huollosta 20 vuoden ajan.

Hankkeen kokonaisarvo elinkaaripalvelut huomioiden on noin 37 miljoonaa euroa.

Uudet tilat mahdollistavat suomen- ja ruotsinkielisille oppilaille turvallisen ja tutun oppimisympäristön esiopetuksesta perusopetuksen loppuun asti terveellisissä ja ajanmukaisissa tiloissa keskeisellä paikalla Siuntion taajaman keskustassa. Lisäksi kampukselle on tulossa kirjasto ja nuorisotilat.

Kaksikerroksisen rakennuksen laajuus on noin 8100 bruttoneliömetriä. Rakennustyöt käynnistetään kesäkuussa 2020 ja työt valmistuvat keväällä 2022. Sivistys- ja hyvinvointikampuksen toiminta käynnistyy syyslukukauden 2022 alussa.

Elinkaarihanke on Siuntion kunnan suurin yksittäinen investointihanke koko kunnan historian aikana.

Hankkeen tavoitteena on varmistaa 20 vuoden palvelusopimuksen mukaisesti turvalliset ja terveelliset sisäilmasto-olosuhteet kampusrakennukseen. Ratkaisuissa tähdätään sisäilmaltaan terveellisiin ja helposti huollettaviin rakenteisiin ja materiaaleihin sekä mahdollisimman pieneen energiankulutukseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV sai Siuntion kunnalta 37 miljoonan euron elinkaariurakan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat