Kokeile kuukausi maksutta

Varte rakentaa A-Kruunulle vuokra-asuntoja Keravalle

Varte rakentaa A-Kruunulle 51 Ara-vuokra-asuntoa Keravan aseman läheisyyteen, kehittyvälle ja tiivistyvälle Länsi-Jaakkolan alueelle.

Ympäristöministeriön omistama A-Kruunu rakennuttaa oikeasti kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Keravan kohteen on suunnitellut Arkkitehtipalvelu oy.

Varten kehittämälle asuntoalueelle rakennettavan kohteen pääurakoitsijana toimii Varte Lahti. Rakentaminen on jo käynnissä ja kohde valmistuu ensi vuoden alkusyksystä.

Keravan aseman kautta kuljetaan töihin yhä useammin sekä Helsingin että Lahden suuntaan.

”A-Kruunu toteuttaa kohtuuhintaisia asuntoja nimenomaan tällaisille paikkakunnille. Jouheva julkisen liikenteen käyttö helpottaa sekä asukkaidemme arkea että edistää elinkeinoelämän toimintamahdollisuuksia”, A-Kruunun rakennuttamisjohtaja Eero Lehtomäki toteaa.

A-Kruunulla on Keravalla jo yksi kohde Kaakkurinpolulla, sekin lähellä Keravan asemaa ja keskustan palveluita. Asunnot olivat viime syksynä valmistuessaan kysyttyjä.

”Uskomme, että tämä kohde kiinnostaa samalla tavalla. Panostamme tuotannossamme laadukkaaseen asumiseen, mutta kilpailuvalttina on myös kohtuuhintainen vuokra, joka määräytyy Aran ohjeistuksen mukaan omakustannusperiaatteella, Lehtomäki kertoo.

Pääurakoitsijana kohteessa toimii kokenut Ara-asuntojen rakentaja Varte.  Keravan Palopellonkadun alue on Vartelle merkittävä aluerakennushanke. Alueella rakentuu vilkkaimmassa vaiheessa samanaikaisesti jopa neljästä viiteen erillistä taloa.

”Tällaisen aluerakennushankkeen tuotantovaiheessa työn suunnittelu ja aikataulutus on erityisen tärkeässä osassa. Myös talojen ja yhteisalueiden vaiheistus tulee olla tarkoin suunniteltua. Yksittäistä kohdetta luovutettaessa, alueen muiden talojen rakentaminen jatkuu yhä. Järkevästi suunniteltuna rakentamisesta aiheutuva haitta minimoidaan alueen uusille asukkaille”, korostaa Varte Lahden toimitusjohtaja Juha Sankari.

Palopellonkatu 8 A:n on suunnitellut Arkkitehtipalvelu oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte rakentaa A-Kruunulle vuokra-asuntoja Keravalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat