Kokeile kuukausi maksutta

Lujatalo sai ison laboratoriourakan Espoosta

Lujatalo on allekirjoittanut 2. joulukuuta urakkasopimuksen Technopolis Tekniikantie 21 Kiinteistö oy:n kanssa.

Havainnekuva: Arkkitehtitoimisto Sarc

Pääurakka käsittää kokonaisuudessaan Teknologian tutkimuskeskus VTT:n käyttöön tulevan laboratoriorakennuksen rakentamisen Espoon Otaniemessä. Vaativaan talotekniseen osuuteen on sidottu jo tarjousvaiheessa talotekninen kumppani, Are. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Sarc.

Kaikkiaan rakennettavaa alaa on noin 9100 bruttoneliömetriä, ja hankkeen kokonaisarvo on noin 22 miljoonaa euroa. Työt on jo aloitettu 1. joulukuuta, ja hanke valmistuu vuoden 2022 aikana.

”Tämä on meille mielenkiintoinen hanke, sillä pääsemme muun muassa soveltamaan sairaalahankkeissa hankittua osaamistamme laboratorion puhdastilojen toteuttamisesta vaativalle käyttäjälle. Erityistä huomiota kiinnitämme hallitun luovutusvaiheen suunnitteluun siten, että vaativat talotekniset järjestelmät ehditään testaamaan ja säätämään ajallaan”, Lujatalon tuotantojohtaja Marko Saloranta kertoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujatalo sai ison laboratoriourakan Espoosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat