Kokeile kuukausi maksutta

Teräspalveluyhtiö Feon ostaa Kontinon

Kotimainen teräspalveluhtiö Feon on allekirjoittanut sopimuksen teräksen tukkuliiketoimintaa harjoittavan Kontinon ostamiseksi. Kaupan odotetaan toteutuvan loppuvuodesta 2020 tai viimeistään alkuvuonna 2021.

Kaupan seurauksena syntyvän kokonaisuuden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 220 henkeä. Kaupalla ei ole vaikeuksia Kontinolta siirtyvän liiketoiminnan henkilöstöön tai palveluihin.

”Aktiivisen kotimaisen omistajuuden puolestapuhujina pidämme erityisen myönteisenä, että kaksi alan johtavaa toimijaa yhdistyvät entistä vahvemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi yhtiöksi”, Feonin omistavan Onvestin toimitusjohtaja Kalle Kekkonen kertoo tiedotteessa.

Kone- ja laitevalmistukseen sekä teräsrakentamiseen terästä toimittava Feon on kasvanut tänä vuonna myös ostamalla teräslevyjen tukkukauppaan ja esikäsittelypalveluihin erikoistuneen uusikaupunkilaisen AluSteel oy:n viime keväänä. Feon ja tytäryhtiö AluSteel ovat yhdessä suurin suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teräspalveluyhtiö Feon ostaa Kontinon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat