Turkulainen Kansallis-yhtiöt osti ensimmäisen Vantaan-kiinteistönsä

Turkulainen perheomisteinen kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä Kansallis-yhtiöt on ostanut 3750 neliömetrin suuruisen toimisto- ja liikekiinteistön Vantaan Myyrmäestä. Myyjänä oli Trevianin hallinnoima rahasto.

Kuva: Kansallis-yhtiöt

Kohde sijaitsee osoitteessa Liesikuja 7 aivan Myyrmäen aseman ja Myyrmannin kauppakeskuksen vieressä. Kansallis-yhtiöille kohde on ensimmäinen Vantaalla. Turun ohella yhtiöllä on kiinteistöjä Helsingissä.

Ostettu kohde on täyteen vuokrattu, ja rakennuksen suurimpia vuokralaisia ovat Autismisäätiö ja Vantaan kaupunki. Muita vuokralaisia ovat muun muassa ruokakauppa, kuntosali ja hammaslääkäriasema.

”Tämä on jo toinen kauppa, jonka olemme onnistuneet viemään päätökseen korona-aikana. Olen tyytyväinen, että olemme pystyneet tekemään hyviä kauppoja meneillään olevasta poikkeustilanteesta huolimatta. Meillä on edelleen investointikykyä, mikäli kiinnostavia kohteita tulee tarjolle”, Kansallis-yhtiöiden toimitusjohtaja Ilkka Paju kertoo tiedotteessa.

Marraskuussa Kansallis-yhtiöt myi toimisto- ja liikekiinteistön Helsingin Fredrikinkadulta ruotsalaiselle Fastighets Ab Balder -kiinteistösijoitusyhtiölle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Turkulainen Kansallis-yhtiöt osti ensimmäisen Vantaan-kiinteistönsä”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat