Kokeile kuukausi maksutta

Tulikiven talousjohtaja myi lähes miljoona yhtiön osaketta

Vuolukiviä jalostavan ja varaavia tulisijoja valmistavan Tulikiven talous- ja hallintojohtaja Jouko Toivanen on myynyt alkuviikosta tehdyillä kaupoilla lähes miljoona yhtiön osaketta Helsingin pörssissä.

Toivanen myi 4. tammikuuta yhteensä 957000 Tulikiven osaketta keskikurssin ollessa 0,32178 euroa. Koko osakepotin arvoksi muodostui hieman vajaat 308000 euroa.

Tulikiven osakekurssi oli todella rajussa nosteessa joulukuussa sen jälkeen, kun yhtiö antoi positiivisen tulosvaroituksen 18. joulukuuta. Yhtiö arvioi tuolloin viime vuoden liikevaihtonsa olevan noin 29 miljoonaa euroa ja vertailukelpoisen liiketuloksensa noin 1,0 miljoona euroa. Marraskuussa julkaistussa osavuosikatsauksessaan Tulikivi oli arvioinut vuoden 2020 liikevaihdoksi 27-29 miljoonaa euroa ja vertailukelpoisen liiketuloksensa olevan voitollinen.

Vielä positiivista tulosvaroitusta edeltävänä päivänä Tulikiven osakekurssi oli ollut vain 0,156 euroa. Siitä se kohosi 29. joulukuuta noteerattuun 0,464 euroon. Siitä eteenpäin yhtiön osake onkin ollut alamäessä.

Helsingin pörssin kaupankäynnissä 7. tammikuuta Tulikiven osakkeella tehtiin kello 11.01 kauppaa kurssiin 0,264 euroa, jossa oli laskua 7,7 prosenttia loppiaista edeltävään päätöskurssiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tulikiven talousjohtaja myi lähes miljoona yhtiön osaketta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat