Kokeile kuukausi maksutta

Lempäälän parkkihalliin 151 latauspistettä – lajissaan Suomen suurimpia

Pysäköintilaitos  koostuu kolmesta osasta, joista yksi on Lempäälä-talon alla, yksi Lempäälä-talon pohjoispuolella ja yksi eteläpuolella.

Parkkisähkön ja Finnparkin yhteistyönä toteuttama järjestelmä mahdollistaa yli 150 auton yhtäaikaisen lataamisen tai perinteisten polttomoottoriautojen lämmittämisen.

Lempäälä-talon yhteydessä toimiva kunnallinen parkkitalo on avannut ovensa ja nousee samalla Suomen kärkikaartiin sähkö- ja hybridiautojen latauspaikkojen määrässä. Parkkisähkö oy on toimittanut Finnparkin operoimaan Lempon Parkkiin yhteensä 151 latauspistettä.

Pysäköintilaitos  koostuu kolmesta osasta, joista yksi on Lempäälä-talon alla, yksi Lempäälä-talon pohjoispuolella ja yksi eteläpuolella.

Lempäälän kunta kilpailutti pysäköintijärjestelmän ja se asetti järjestelmälle kovat tekniset tavoitteet. Kokonaisuus sisältää noin 300 autopaikkaa kylmässä tilassa. Parkkisähkön  ratkaisuna on pikaliittimiin perustuva kaapelointi, joka mahdollistaa eri tehoisten latauslaitteiden liittämisen joustavasti samaan järjestelmään. Sähköautojen lataus ja polttomoottoriautojen lämmitys hoituu samoilla äly-schuko latauslaitteilla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lempäälän parkkihalliin 151 latauspistettä – lajissaan Suomen suurimpia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat