Kokeile kuukausi maksutta

SRV:ltä kaksi vuokrataloa Ranta-Tampellaan – työt käyntiin tänä keväänä

Yhdeksänkerroksisiin Tampereen Adeleen ja Gustafiin tulee yhteensä 121 asuntoa sekä liiketilaa.

SRV ja Tampereen Asunnot ky ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen kahden vuokra-asuntokohteen sekä yhteisen pysäköintilaitoksen toteuttamisesta Tampereen Ranta-Tampellaan. Talot ovat osa Puistokorttelin kuuden asuinkerrostalon kokonaisuutta, joista kaksi ensimmäistä ovat valmistuneet vuonna 2020. Nyt julkaistujen kohteiden rakentaminen aloitetaan keväällä 2021, ja talot valmistuvat vuonna 2022.

Yhdeksänkerroksisiin Tampereen Adeleen ja Gustafiin tulee yhteensä 121 asuntoa sekä liiketilaa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Lisäksi sopimus sisältää maanalaisen pysäköintihallin rakentamisen.

SRV myi vuosi sitten Ranta-Tampella -asuntohankkeen omistuksestaan valtaosan kanssasijoittajille ja omistaa kaupan jälkeen hankkeesta 8,3 prosenttia. SRV pysyy hankkeessa edelleen pääurakoitsijana. Nyt rakennettavien kohteiden sopimuskumppanina puolestaan toimii Tampereen Asunnot ky, joka on LähiTapiolan, OP:n ja Ilmarisen yhteisyritys.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:ltä kaksi vuokrataloa Ranta-Tampellaan – työt käyntiin tänä keväänä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat