Tavoite laajentua koko Suomeen – rajusti liikevaihtoaan kasvattanut Asfalttikallio pyrkii uusille alueille

Asfalttikallio haluaa investoida toimintansa ympäristöystävällisyyteen. Lähivuosien tavoite on yli kaksinkertaistaa nykyinen liikevaihto.

Päällystealan yritys Asfalttikallio Oy teki vuonna 2020 9,5 miljoonaa euroa voitollisen tuloksen. Yhtiön liikevaihto oli 91,1 miljoonaa euroa, mikä merkitsi 57 prosentin kasvua vuoteen 2019 verrattuna.

”Positiivinen tilinpäätöksemme kertoo meidän tehneen asioita oikein. Olemme tyytyväisiä, että suomalaisena perheyrityksenä olemme pystyneet kasvamaan tähän pisteeseen asti kansainvälisten yritysten hallitsemalla pääomavaltaisella alalla. Haluamme edelleen jatkaa strategiaan kirjoitettua kestävää, kannattavaa ja kehittyvää kasvupolkuamme”, toimitusjohtaja Antti Kalliomaa sanoo.

Kalliomaan mukaan viime vuoden kasvu perustui lisääntyneisiin valtion urakoihin. Vahvaa kasvua oli myös kunta- ja yksityisten töiden määrässä.

Täksi vuodeksi Asfalttikallio hakee kasvua levittäytymällä uusille toimialueille, kuten Turun seudulle ja Kymenlaaksoon. Yhtiö aikoo kasvattaa hallitusti aluetoimintaa kattamaan vuosien kuluessa koko Suomen. Yhtiön tavoite on lähivuosina ylittää 200 miljoonan euron liikevaihdon.

Kasvun lisäksi Asfalttikallio teki viime vuonna huomattavia satsauksia vähempipäästöisiin työkoneisiin. Tänä vuonna yhtiö pyrkii kaluston lisäksi parantamaan massanvalmistuksen ympäristöystävällisyyttä, lisäämään kierrätysasfaltin käyttöä sekä automatisoimaan työvaiheita.

”Koemme kierrätykseen ja nykyaikaiseen kalustoon kohdentuvien lisäinvestointien olevan tärkeä avain tavoitteisiin pääsemiseksi”, Kalliomaa sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tavoite laajentua koko Suomeen – rajusti liikevaihtoaan kasvattanut Asfalttikallio pyrkii uusille alueille”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat