Pihla Group teki yrityskaupat

Ikkuna- ja ovivalmistaja Pihla Group ostaa enemmistön MV Centeristä, johon kuuluvat Metallityö Välimäki oy sekä kiinteistöt, joissa yhtiö toimii.

Kimmo (vas.) ja Tommi Välimäki. Kuva: Pihla Group

Alumiini- ja teräsoviin sekä ikkunoihin ja lasijulkisivuihin erikoistunut yritys toimii Nokialla, sillä on 45 työntekijää ja liikevaihtoa noin 10 miljoonaa euroa.

Vuonna 1982 perustetun perheyrityksen omistavat jo toisessa polvessa veljekset Tommi ja Kimmo Välimäki, jotka toimivat sen johdossa. He jatkavat nykyisissä tehtävissään säilyttäen yhteensä 25 % osuuden yhtiöstä.

”Metallityö Välimäki on erikoistunut tuotteisiin ja ratkaisuihin, jotka täydentävät saumattomasti nykyistä tarjontaamme. Rakennusliikkeet ovat molempien yhtiöiden tärkeää asiakuntaa, mikä tarjoaa runsaasti synergiaetuja ja kasvun mahdollisuuksia”, Pihla Groupin toimitusjohtaja Antti Vuonokari sanoo.

Vahvan markkina-aseman saavuttanut yhtiö on kasvanut alallaan jo kolmen suurimman joukkoon. Tuotekehityksen ja valmistuksen lisäksi toimintaan sisältyy myös asennuspalvelu laajentuen Tampereen ja pääkaupunkiseudun alueilta koko maahan.

”Menestyksekäs kasvu myös tulevaisuudessa vaatii voimavaroja toiminnan kehittämiseen. Niitä Pihla Groupilla on koko ikkuna- ja ovialan markkinajohtajana tarjota. Jatkamme veljeni kanssa nykyisissä tehtävissämme ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä”, Metallityö Välimäen Tommi Välimäki kertoo.

Omistajanvaihdoksella ei ole välittömiä vaikutuksia kummankaan yhtiön päivittäiseen toimintaan.

Metallityö Välimäki jatkaa omana yhtiönään, henkilöstö vanhoina työntekijöinä ja asiakkaat nykyisin sopimuksin.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pihla Group teki yrityskaupat”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat