Kokeile kuukausi maksutta

Lujabetoni toimittaa Andritzin uuden konepajarakennuksen kaikki betonielementit

Yhtiö kuvaa tilausta erittäin merkittäväksi. Elementtitoimitukset tehdään tulevana kesänä.

Havainnekuva Andritzin tulevasta konepajarakennuksesta Varkaudessa.

Lujabetoni toimittaa betonielementit Andritzin Varkauteen rakennettavaan uuteen konepajarakennukseen. Elementtitoimitus käsittää kaikki hankkeen runkoelementit, eli pilarit, palkit ja väli- sekä yläpohjalaatastot. Lisäksi toimitukseen sisältyvät sokkelielementit. Lujabetonin mukaan kyseessä on erittäin merkittävä toimitus yhtiölle.

”Tarjousvaiheen kehitystyössä hyödynsimme Lujabetonin omaa suunnitteluosaamista, mikä tarkoittaa sitä, että myös elementtien suunnittelun kokonaisvastuu kuuluu meille”, Lujabetonin aluemyyntipäälllikkö Ari Rissanen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Järjestelmiä, laitteita ja palveluita paperi- ja selluteollisuudelle valmistavan Andritzin tytäryhtiölle rakennetaan Varkauteen uudet, noin 13 000 neliömetrin toimitilat olemassa olevien tilalle. Konepajarakennuksen on määrä parantaa Andritz Warkaus Worksin toimintaedellytyksiä ja mahdollistaa tuotannon laajentaminen uusiin komponentteihin. Hanke on arvoltaan noin 23 miljoonaa euroa ja rakennuttajana toimii Keski-Savon teollisuuskylä Oy. Lujabetonin asiakkaana hankkeessa toimii Rakennustyö Salminen Oy.

Andritzin uudet toimitilat on tarkoitus ottaa käyttöön toukokuussa 2022. Elementtitoimitukset ajoittuvat tulevalle kesälle.  Hankkeen betonielementit valmistetaan Lujabetonin Siilinjärven, Kärsämäen sekä Taavetin tehtailla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetoni toimittaa Andritzin uuden konepajarakennuksen kaikki betonielementit”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat