Kokeile kuukausi maksutta

Saton liikevaihdossa pieni notkahdus – korona söi vuokrausastetta

Vuokrausaste heikkeni tammi-maaliskuussa ja oli 94,8 prosenttia (97,6 %).

Vuokrausasteen heikkenemiseen vaikuttivat toimitusjohtaja Antti Aarnion mukaan  koronapandemiasta aiheutunut yleinen epävarmuus, lisääntynyt vuokra-asuntotarjonta ja asiakkaiden suositteluhalukkuuden lasku, jotka ovat lisänneet vaihtuvuutta.
Kuuntele juttu

Sato teki tammi-maaliskuussa 74,0 miljoonan euron liikevaihdon (75,6). Liikevoittoa kertyi ensimmäisellä vuosineljänneksellä oli 67,9 (45,5) miljoonaa euroa.

Liikevoitto ilman sijoituskiinteistöjen käyvän arvon muutosta oli tulostiedotteen mukaan 36,3 (40,7) miljoonaa euroa. Tulos ennen veroja oli 56,2 (34,5) miljoonaa euroa.

Saton vuokrausaste heikkeni tammi-maaliskuussa ja oli 94,8 prosenttia (97,6 %). Vuokrausasteen heikkenemiseen vaikuttivat toimitusjohtaja Antti Aarnion mukaan  koronapandemiasta aiheutunut yleinen epävarmuus, lisääntynyt vuokra-asuntotarjonta ja asiakkaiden suositteluhalukkuuden lasku, jotka ovat lisänneet vaihtuvuutta.

”Asiakas ensin -kehitysohjelman mukaisesti keskityimme organisaation ja palveluprosessiemme muokkaamiseen vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Talomestari-toimintamallia laajennettiin edelleen pääkaupunkiseudulla ja Saton omat talomestarit ovat läsnä jo yli 13 000 asukkaan arjessa pääkaupunkiseudulla”, Aarnio toteaa tulostiedotteessa.

Kannattavuuden ylläpitämiseksi Sato on tehostanut myynti- ja markkinointitoimenpiteitä sekä panostanut kustannustehokkuutta parantaviin toimenpiteisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Saton liikevaihdossa pieni notkahdus – korona söi vuokrausastetta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat