Kokeile kuukausi maksutta

Peab sopi ulkopuolisista kosteudenhallinnan palveluista

Peab on tehnyt valtakunnallisen sopimuksen ulkopuolisen kosteudenhallintakoordinaattori- ja rakennustöiden valvojayrityksen kanssa.

Peabin yhteistyösopimus Raksystems Insinööritoimisto oy:n kanssa pitää sisällään kaikki toiminnot tilaamisvaiheesta rakennuksen valmistumiseen asti.

Kosteudenhallintakoordinaattori kiinnitetään hankkeeseen jo ennen suunnittelijoita. Ulkopuolisen kosteudenhallintakoordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa aikataulun realistisuuden arviointi ja laatu- ja kosteudenhallinnan riskien minimointi.

Tiedotteen mukaan rakentamisvaiheessa kosteudenhallintakoordinaattori perehdyttää työmaaorganisaation kosteudenhallinnan tärkeimpiin osa-alueisiin juuri siinä hankkeessa.

Kumppanuus-yritykseltä tulee mukaan tässä vaiheessa myös rakennustyön valvoja. Rakennustyön valvojan tehtävänä on valvoa muun muassa aikatauluja, teknisen toteutuksen laatua, työmaan turvallisuutta sekä dokumentointia.

Kumppanuusyritys raportoi kaikista käynnissä olevista hankkeista Peabin johdolle.

”Tavoitteenamme on harmonisoida rakennuttamisen toiminta kaikissa yksiköissämme. Saamme kumppanuusyritykseltämme laajan raportin kaikista käynnissä olevista hankkeistamme. Ulkopuolisen näkemyksen myötä pääsemme kehittämään toimintaamme. Haluamme oppia virheistämme ja saattaa hyvät ratkaisut kaikkien käyttöön”, Peab Kiinteistökehitys oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Eskola kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab sopi ulkopuolisista kosteudenhallinnan palveluista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat