Kokeile kuukausi maksutta

YIT myy Järvenpään Bulevardikorttelin toimistokokonaisuuden saksalaiselle kiinteistösijoittajalle

Aiemmin Osuuskauppa Perhelänä tunnettu kortteli valmistuu arviolta vuonna 2025.

YIT ja saksalainen kiinteistösijoitusyhtiö Quadoro ovat allekirjoittaneet sopimuksen Järvenpään Bulevardikorttelin toimistojen myynnistä. Kaupan arvo on noin 32 miljoonaa euroa ja se kirjataan YIT:n kolmannen vuosineljänneksen tilauskantaan. Toimistojen laajuus on noin 6 500 neliötä ja suurimmat sinne sijoittuvat vuokralaiset ovat OP Uusimaa sekä Järvenpään kaupunki.

Osuuskauppa Perhelänä aiemmin tunnetun Bulevardikorttelin rakentaminen käynnistyi keväällä 2021 ja se valmistuu vaiheittain. Toimistot valmistuvat lokakuussa 2022, ja koko kortteli on valmis noin vuonna 2025.

Hybridikortteliin rakennetaan toimistokokonaisuuden lisäksi noin 300 asuntoa ja liiketiloja. Rakennukset yhdistää toisiinsa pihakansi, ja korttelin alle rakennetaan pysäköintihalli noin 85 autolle. Korttelin kokonaispinta-ala on yhteensä 30 500 kerrosneliötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myy Järvenpään Bulevardikorttelin toimistokokonaisuuden saksalaiselle kiinteistösijoittajalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat