Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit ostaa Rakennusinsinööritoimisto JM-Rakenteen

JM-Rakenne on perheyritys ja sillä on toimipisteet Kauhajoella ja Seinäjoella.

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö A-Insinöörit laajentaa palvelujaan Pohjanmaalla ostamalla puurakenne- ja asuinrakennusten suunnitteluun erikoistuneen Rakennusinsinööritoimisto JM-Rakenteen.

JM-Rakenne on perheyritys ja sillä on toimipisteet Kauhajoella ja Seinäjoella.

A-Insinöörien mukaan yrityskauppa tuo rakennuttajille, rakennusliikkeille ja talopakettitoimittajille uuden, laaja-alaisen suunnittelukumppanin Etelä-Pohjanmaalla.

”JM-Rakenne vahvistaa kysyttyä puurakennesuunnittelun osaamistamme sekä asuin- ja liikerakennusten suunnitteluvoimaa valtakunnallisesti. JM-Rakenteella on taitoa ja hieno tarina. Yhdessä lisäämme kykyä palvella alueen isojakin asiakkaita ja olla laaja-alaisesti mukana hankkeissa Pohjanmaalla”, sanoo A-Insinöörien toimialajohtaja Timo Leppänen yhtiön tiedotteessa.

Omakotitalojen suunnittelusta alkunsa vuonna 1993 saaneen JM-Rakenteen suunnitteluosaaminen kattaa puurakenteiden lisäksi betoni- ja CLT-elementtisuunnittelun sekä rakennussuunnittelun.

Yhtiön 20 asiantuntijaa jatkavat vanhoina työntekijöinä yrityskaupan jälkeen. Myös entiset omistajat jatkavat mukana toiminnassa. Fuusion myötä JM-Rakenteesta tulee A-Insinöörien uusi Etelä-Pohjanmaan liiketoimintayksikkö, jota ryhtyy johtamaan Ari Mättö.

Uuden Etelä-Pohjamaan yksikön on tarkoitus aloittaa ensi vuoden alussa. A-Insinööreillä on ennestään Pohjanmaalla pieni akustiikkasuunnittelun toimipiste Vaasassa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit ostaa Rakennusinsinööritoimisto JM-Rakenteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat