Kokeile kuukausi maksutta

AFRY ostaa Cubiq Analyticsin

Yritysosto vahvistaa AFRYn digitaalisia ratkaisuja hyödyntävää palvelutarjontaa.

 

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö AFRY ostaa data- ja analytiikkaratkaisuja ja -konsultointia tarjoavan Cubiq Analytics.

AFRYn strategian mukaisesti yritysosto vahvistaa AFRYn digitaalisia ratkaisuja hyödyntävää palvelutarjontaa ja mahdollistaa digitaalisten konsultointipalveluiden merkittävän kasvun eri liiketoiminnoissa ja sektoreilla.

Cubiq Analyticsin ratkaisut ovat teknologia- ja toimialariippumattomia ja keskittyvät data- ja analytiikkakonsultointiin ja -ratkaisujen kehittämiseen. Valtaosa yrityksen liikevaihdosta tulee murroksessa olevilta sektoreilta, joilla AFRY toimii jo nyt aktiivisesti. Tällaisia ovat esimerkiksi biotalous, päästötön energia, infrastruktuuri sekä elintarvikkeet ja biotieteet.

Vuonna 2016 perustettu Cubiq Analytics on kasvanut nopeasti, ja sillä on noin 60 työntekijää kolmessa toimistossa, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 6,5 miljoonaa euroa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “AFRY ostaa Cubiq Analyticsin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat