Kokeile kuukausi maksutta

Varte kasvaa kohisten kohti 200 miljoonan kokoluokkaa – ”Emme lähde hölmöillä hinnoilla hölmöihin paikkoihin”

Reilun neljännesvuosisadan ikäinen rakennusliike Varte kasvaa tällä hetkellä vinhaa vauhtia, ja näillä näkymin uusi liikevaihdon sataluku häämöttää reilun vuoden päässä.

Omistajaperhettä edustava varatoimitusjohtaja Harri Koho (vas.) ja toimitusjohtaja Arto Jokinen korostavat, ettei yksityisellä perheyhtiöllä ole varsinaista pakkoa kasvaa, vaikka kasvu on ollutkin ripeää viime aikoina. Kuva: Roope Salonen

Toimitusjohtaja Arto Jokinen arvioi liikevaihdon kohoavan kuluvan vuoden syyskuussa päättyvällä tilikaudella jo noin 170 miljoonaan euroon edellisen tilikauden noin 109 miljoonasta. Tilauskanta on tällä hetkellä noin 250–270 miljoonaa euroa, ja toimitusjohtaja ennakoi jo sovittujen töiden kutakuinkin takaavan liikevaihdon kasvun yli 200 miljoonan rajapyykin seuraavalla tilikaudella.

"Vartella on kohtuullisen hyvä tonttikanta, ja meillä on ollut esisopimuksia kaavakehityshankkeista. Nyt olemme laittaneet niitä yhteistyökumppaneiden kanssa liikkeelle", kaksi vuotta sitten toimitusjohtajana aloittanut Jokinen kertoo kasvun taustoista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Varte kasvaa kohisten kohti 200 miljoonan kokoluokkaa – ”Emme lähde hölmöillä hinnoilla hölmöihin paikkoihin””

Viimeisimmät näkökulmat