Kreaten yhteisyritys KFS Finland ostaa Nordpilen

Kreate Group oyj:n ja kansainvälisen Keller Group plc:n puoliksi omistama KFS Finland oy on allekirjoittanut sopimuksen erikoispohjarakentaja Nordpile oy:n ostamisesta.

Kuva: Kreate

Kaupan toteutuminen on ehdollinen eräille tavanomaisille ennakkoehdoille, joiden odotetaan täyttyvän syyskuun 2021 loppuun mennessä.

”Yrityskaupan myötä vahvistamme merkittävästi erikoispohjarakentamisen markkinaosuuttamme Suomessa. Yhdistämällä vahvat tietotaitomme ja toimintomme voimme tarjota entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua, erityisesti vaativissa pohjarakennusprojekteissa”, KFS Finlandin toimitusjohtaja Tommi Hakanen kertoo tiedotteessa.

Yrityksinä KFS Finland ja Nordpile muistuttavat toisiaan. KFS Finlandin liikevaihto oli viime vuonna 43 miljoonaa euroa ja sen henkilöstömäärä oli noin 50. Nordpilen liikevaihto oli viime vuonna 14 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli noin 40 henkeä.

”Meillä on pitkä historia yhteistyöstä KFS Finlandin kanssa erilaisissa projekteissa. Jaamme samat arvot, ja liiketoimintamme ovat samankaltaisia”, NordPilen toimitusjohtaja Ossi Hakanen sanoo.

Kun rakennettavat alueet ovat entistä monipuolisempia ja vaativampia – erityisesti kaupunkien keskustoissa – lisääntyy tarve myös erikoispohjarakentamisen osaamiselle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kreaten yhteisyritys KFS Finland ostaa Nordpilen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat