Kokeile kuukausi maksutta

Mangrove rakentaa vuokra-asuntoja Kirkkonummelle

Mangrove rakentaa asuntosijoitusyhtiö Asuntoyhtymä Group oy:lle uusia vuokra-asuntoja Kirkkonummen Laajakallion alueelle.

Kuva: Mangrove

Asunto-osakeyhtiö Kirkkonummen Saagaan kuuluu kaksi luhtitaloa, joihin tulee yhteensä 34 asuntoa. Rakentamistyöt kohteella on aloitettu elokuussa 2021, ja uudet asukkaat pääsevät muuttamaan koteihin syksyllä 2022.

Valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 30,5-neliöisistä yksiöistä 58-neliöisiin kolmioihin. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa ja asuntokohtaisesti ohjattava koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Lämmitysmuotona on maalämpö.

”Laskemme jokaiselle Mangroven rakentamalle kohteelle energia- ja hiilijalanjälkilaskelmat, joiden avulla optimoimme rakennuksen talotekniikka- ja rakenneratkaisuja energiatehokkaiksi. Energiatehokkuudella voimme vaikuttaa eniten kiinteistön elinkaaren aikaiseen hiilijalanjälkeen ja kustannuksiin. Tämän vuoksi Saagan lämmitysmuodoksi valittiin ekologinen maalämpö ja rakennusten energiatehokkuusluokan tavoitteeksi asetettiin A-luokka”, Mangroven toimitusjohtaja Antti Lundstedt kertoo tiedotteessa.

Asunto-osakeyhtiön asukkaiden käyttöön valmistuu myös kerhohuone, talosauna ja 35 vuokrattavaa autokatospaikkaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mangrove rakentaa vuokra-asuntoja Kirkkonummelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat