Assemblin osti automaatio- ja sähköurakointiyhtiön

Talotekniikan asennusyritys Assemblin on ostanut Eltex Sähkö ja Automaatio oy:n koko osakekannan.

Vuonna 2005 perustettu Eltex on rakennusautomaatioon erikoistunut yritys, joka toteuttaa myös kaasuvalvontalaitteiden huoltoja ja asennuksia, sähköasennuksia sekä valmistaa automaatio- ja ohjauskeskuksia. Yritys työllistää 27 henkeä pääkaupunkiseudulla, ja sen liikevaihto on 2 miljoonaa euroa. Yrityksen pääasiakkuudet muodostuvat talotekniikka-alan toimijoista ja rakennusalan yhtiöistä.

”Tällä yrityskaupalla vahvistamme entisestään meidän sähkö- ja automaatio-osaamistamme”, operatiivinen johtaja Jukka Jäppinen Assemblinilta kertoo tiedotteessa.

”Uskomme, että tällä yrityskaupalla pystymme kehittymään vielä entisestään sekä tarjoamaan tekijöillemme hyviä kasvupolkuja sekä urakehitysmahdollisuuksia”, Eltex Sähkö ja Automaation toimitusjohtaja Ville Leikas puolestaan sanoo.

Eltexin yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia, ja yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisessä toimipisteessään omalla nimellään Assemblinin tytäryhtiönä. Ville Leikas jatkaa yrityksen toimitusjohtajana ja muut entiset omistajat Mikko Juvonen ja Mika Sormunen jatkavat yrityksessä myynti- ja kehitystehtävissä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin osti automaatio- ja sähköurakointiyhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat