Trafino siirtyy ruotsalaisomistukseen – alansa suurimmat yritysostoksilla

Ostajana Euroopan suurin tilapäisten liikennejärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija Ramudden ja Work Zone Safety Group.

Trafino toimittaa muun muassa väliaikaiseen liikenteenohjaukseen käytettäviä varoitusmerkkejä.

Euroopan suurin tilapäisten liikennejärjestelyiden ja turvallisuusratkaisujen asiantuntija Ramudden ja Work Zone Safety Group ovat ostaneet liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden toimittajan Trafino Oy:n.

Trafino on perustettu vuonna 1986 ja Grönlundin perhe osti sen vuonna 2002. Yhtiö keskittyy liikenteenhallintalaitteiden myyntiin ja sillä on laaja toimittaja- ja asiakasverkosto. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja yhtiö työllistää 44 henkilöä.

”Olemme seuranneet Trafinoa tiiviisti siitä lähtien, kun tulimme Suomeen vuonna 2012.  Jaamme samat arvot ja keskitymme jatkuvaan tuotekehitykseen innovatiivisilla, turvallisilla ja kestävillä ratkaisuilla asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemiseksi”, sanoo Ramuddenin perustaja ja konsernijohtaja Hans-Olov Blom tiedotteessa.

Myös Trafinon omistajat Petter ja Robi Grönlund katsovat luottavaisina eteenpäin. Nyt yhtiön toiminta jatkuu ison konsernin tuella.

”Vahva digitaalisten tuotteiden valikoima, käytännönläheinen yrityskulttuuri ja pääsy alan suurimpaan kansainväliseen osaamisen verkostoon tekivät meihin vaikutuksen”, he toteavat.

Hans-Olov Blom perusti Ramuddenin vuonna 2005. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Gävlessä Ruotsissa ja sillä on 65 toimipaikkaa ja yhteensä 6700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa ja Kanadassa. Suomessa henkilöstöä on noin 130.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Trafino siirtyy ruotsalaisomistukseen – alansa suurimmat yritysostoksilla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat