Yle: Valitus hallinto-oikeuteen viivästyttää Sedun rakennushanketta

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedun rakennushanke Kirkkokadulla on viivästymässä reippaasti, koska kaupungin poikkeamislupapäätöksestä tehtiin valitus hallinto-oikeuteen. Asiasta kertoi Yle Uutiset.

Etelä-Pohjanmaan kotiseutu- ja museoyhdistyksen rakennusperintötyöryhmä teki poikkeamislupapäätöksestä valituksen Vaasan hallinto-oikeudelle jo kesäkuussa, mutta Seinäjoen kaupunki sai tiedon asiasta vasta nyt, kun rakentamisen piti jo alkaa. Hallinto-oikeuden keskimääräiset käsittelyajat ovat 16 kuukautta.

Kirkkokadun tontti sijaitsee keskeisellä paikalla Seinäjoella, Aalto-keskuksen vieressä. Tontilta purettiin vanhat rakennukset viime vuonna, ja sille piti rakentaa Sedun uusi oppilaitos. Rakennushankkeen urakkasopimukset ovat raukeamassa marraskuun lopulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Valitus hallinto-oikeuteen viivästyttää Sedun rakennushanketta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat