Kokeile kuukausi maksutta

NCC sai 33 miljoonan euron urakan Espoosta

NCC on tehnyt sopimuksen Aalto-yliopiston omistaman Koy Puumiehenkuja 2:n kanssa kahden rakennuksen rakentamisesta yliopiston kampukselle Espoon Otaniemeen. Sopimuksen arvo on noin 33 miljoonaa euroa.

Kuvan Otakaari 2A:han sijoittuu opetus- ja tutkimustilojen lisäksi tapahtuma- ja studiokeskus. Kuva: Arkkitehtitoimisto Sarc
Kuuntele juttu

Rakentaminen alkaa tammikuussa 2022. Kohteen on tarkoitus valmistua kesällä 2023. Kiinteistöjen rakennuttajana toimii Aalto-yliopistokiinteistöt. Rakennukset on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Sarc.

Ensimmäisestä rakennuksesta (Otakaari 2A) tulee kooltaan noin 6500 neliömetrin laajuinen, ja sinne sijoittuu opetus- ja tutkimustilojen lisäksi tapahtuma- ja studiokeskus. Toiseen rakennukseen (Otakaari 2B) tulee opetus- ja tutkimustiloja noin 5700 neliön verran lähinnä Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulun ja perustieteiden korkeakoulun käyttöön.

”Olemme peruskorjanneet useita kiinteistöjä Aalto-yliopistokiinteistöille menneinä vuosina. Nyt rakennettavat kohteet asettuvat upeasti arvokkaaseen ja historialliseen miljööseen”, NCC:n yksikön johtaja Joonas Saikkonen sanoo tiedotteessa.

”Näkyvälle paikalle keskelle kampusta rakentuvat kiinteistöt täydentävät hienosti kampuksen kokonaisuutta”, Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtaja Ville Jokela kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC sai 33 miljoonan euron urakan Espoosta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat