Kokeile kuukausi maksutta

Indeprota ei voi ostaa, riippumattomuus ei ole kaupan

Rakennuttajakonsulttitoimisto Indeprota ei ole myyty eikä myydä, vaikka ostajakandidaatteja on riittänyt ja tarjottu europino on kasvanut. Yhtiön perustajat irtautuivat aikoinaan Pöyrystä, kun näkivät miten omistaja yritti sanella valintoja konsernin eikä suinkaan asiakkaan eduksi.

Jani Rantala (vas) on Indepron uusi toimitusjohtaja. Edelliset toimitusjohtajat Seppo Kivilaakso ja Matti Kruus tekevät töitä projekteissa ja alan kehittäjinä. Kuva Seppo Mölsä.
Isot suunnittelukonsernit ovat olleet kiinnostuneita paitsi Indepron erittäin kannattavasta liiketoiminnasta myös siitä, että rakennuttamiskonsultoinnin siivellä ne voisivat lisätä suunnittelutoimintansa myyntiä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Indeprota ei voi ostaa, riippumattomuus ei ole kaupan”

Viimeisimmät näkökulmat