Kokeile kuukausi maksutta

Risto Räty Afryn rakennetun ympäristön liiketoimintojen johtoon

Nimityksen myötä Rädystä tulee myös AFRYn Suomen maajohtoryhmän sekä yhtiön Rakennettu ympäristö -divisioonan johtoryhmän jäsen.

 

Ura jatkuu. Vahasta vuodesta 2016 lähtien luotsannut Risto Räty hyppää uusiin saappaisiin AFRYssa.

Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty jatkaa työtään Afryssä myös yrityskaupan jälkeen ja ottaa nyt vastuulleen Suomen rakennetun ympäristön liiketoiminnan. Nimityksen myötä Rädystä tulee myös Afryn Suomen maajohtoryhmän sekä Afryn Rakennettu ympäristö -divisioonan johtoryhmän jäsen.

Räty on toiminut Vahanen-yhtiöiden johdossa vuodesta 2016 lähtien. Sitä ennen hän toimi Trimblellä Construction-divisioonan johdossa.

”Meillä on edessämme tärkeä ja mielenkiintoinen projekti, kun tuomme kahden vahvan yhtiön, Vahasen ja Afryn, palvelut yhteen. Meillä on valtavasti huippuluokan osaamista, ja on hienoa päästä yhdessä kehittämään entistä parempia suunnitteluratkaisuja asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan hyväksi, nyt osana Afryä”, Räty toteaa tiedotteessa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Risto Räty Afryn rakennetun ympäristön liiketoimintojen johtoon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat