Kokeile kuukausi maksutta

Turun hyvän rakentamisen palkinto Ylioppilaskyläsäätiölle

Palkintoperusteissa TYS:n painotettiin olevan alueen suurin opiskelija-asuntojen tarjoaja, joka on toiminut pitkäjänteisesti laadukasta rakentamista edistäneenä tahona.

Ikituuri yksin hyvästä rakentamisesta palkitun TYS:n kohteista.

Turun hyvän rakentamisen palkinto 2021 on myönnetty Turun Ylioppilaskyläsäätiölle. Palkinnosta päätti Turun kaupunkikuvatyöryhmä.

Palkintoperusteissa TYS:n painotettiin olevan alueen suurin opiskelija-asuntojen tarjoaja, joka on toiminut pitkäjänteisesti laadukasta rakentamista edistäneenä tahona. TYS on rakennuttanut, korjannut ja ylläpitänyt 1960-luvulta lähtien opiskelija-asuntoja Turussa. Sen omistuksessa on noin 5 000 asuntoa 20 eri asuntokohteessa.

”TYS on panostanut uudiskohteiden suunnitteluun ja laadukkuuteen. Rakennussuunnittelijat on useissa kohteissa valittu arkkitehtuurikilpailun tuloksena. Asuntorakentamiseen on suhtauduttu ennakkoluulottomasti ja on uskallettu hakea uutta ja mielenkiintoista muotokieltä asumisen rakentamiseen. Rakentamisessa on mukana opiskelija-asumisen vastuullinen kehittäminen, uudet energiaratkaisut ja kestävän rakentamisen arvot”, palkintoperusteissa kiitellään.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Turun hyvän rakentamisen palkinto Ylioppilaskyläsäätiölle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat