Kokeile kuukausi maksutta

Lapwall keskeytti listautumisantinsa moninkertaisen ylimerkinnän takia

Puuelementtien valmistaja Lapwall on keskeyttänyt listautumisantinsa heti kun se oli mahdollista eli 30. maaliskuuta kello 16.30.

Syynä annin keskeytykseen oli ylimerkintä. Yhtiö ei vielä 30. maaliskuuta ylimerkinnästä kertoessaan julkistanut tietoa, kuinka paljon ylimerkintää oli. Yhtiö kuitenkin täydensi tietoja 1. huhtikuuta kertomalla ylimerkinnän olleen 8,8-kertainen ilman lisäosake-erää.

Lapwallin annissa oli tarjolla merkittäväksi alustavasti enintään vajaat 1,3 miljoonaa uutta osaketta. Ylimerkintätilanteessa yhtiön hallituksella oli oikeus lisätä tarjottavien osakkeiden määrää enintään reilulla 550000 uudella osakkeella. 1. huhtikuuta yhtiön hallitus päätti käyttää lisäosake-erän täysimääräisesti. Samalla yhtiö kertoi saaneensa listautumisannissa yli 5000 uutta osakkeenomistajaa.

Lapwall jätti myös 30. maaliskuuta hakemuksen Helsingin pörssille yhtiön osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi First North -markkinapaikalle. Yhtiön osakkeiden ensimmäinen kaupankäyntipäivä on arviolta 8. huhtikuuta. Annin keskeytyksen takia myös ensimmäinen arvioitu kaupankäyntipäivä on aikaistunut. Alun perin yhtiö arvioi kaupankäynnin alkavan 12. huhtikuuta.

Juttua päivitetty 1. huhtikuuta tiedoilla ylimerkinnän suuruudesta, lisäosake-erän käyttöönotosta sekä uusien omistajien määrästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapwall keskeytti listautumisantinsa moninkertaisen ylimerkinnän takia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat