Kokeile kuukausi maksutta

Lapwall käynnistää listautumisannin

Puuelementtien valmistaja Lapwall on käynnistänyt 24. maaliskuuta listautumisannin.

Lapwall arvioi keräävänsä listautumisannilla noin 5,0 miljoonan euron bruttovarat olettaen, että kaikki tarjottavat osakkeet merkitään, henkilöstöanti toteutuu täysimääräisesti ja myös lisäosake-erä merkitään täysimääräisesti. Yhtiö suunnittelee käyttävänsä listautumisannilla kerättävät varat liiketoiminnan ja tuotantokapasiteetin kasvun tukemiseen, mahdollisiin yritysostoihin sekä yleisiin rahoitustarpeisiin.

Yhtiö tarjoaa listautumisannissa merkittäväksi alustavasti enintään vajaat 1,3 miljoonaa uutta osaketta. Jos anti ylimerkitään, yhtiön hallituksella on oikeus lisätä tarjottavien osakkeiden määrää reilulla 550000 uudella osakkeella. Tarjottavat osakkeet vastaavat noin 10,5:ttä prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja niiden tuottamasta äänistä ennen antia ja noin 9,5:ttä prosenttia annin jälkeen edellyttäen, että kaikki tarjottavat osakkeet merkitään ja lisäosake-erää ei käytetä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapwall käynnistää listautumisannin”

Viimeisimmät näkökulmat