Kokeile kuukausi maksutta

Mangrove aloitti yli 300 asunnon rakennustyöt Kangasalla

Mangrove käynnisti maaliskuun lopulla mittavan asuinkorttelin rakennustyöt Kangasalan uudella Lamminrahkan alueella. Yhtiö toimii koko korttelin kokonaisvastuurakentajana.

Kangasalan Kuningas -yhtiöön valmistuu vuokra-asuntoja Asuntoyhtymä oy:lle.

Korttelin rakentaminen käsittää useamman rakennusvaiheen, jotka ajoittuvat vuosille 2022–2025. Uuteen kortteliin rakentuu asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja, ja sen koko rakennusoikeus on 17000 kerrosneliömetriä.

"Koko kortteliin on suunnitteilla yli 300 asuntoa, jotka rakennetaan useammassa vaiheessa. Ensimmäisen vaiheen asuinkerrostalot valmistuvat vuoden 2023 lopulla. Rakennushanke on Mangrovelle mittava, ja se tulee työllistämään hankkeen aikana merkittävän määrän Pirkanmaan alueen yhteistyökumppaneita", Mangrove Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Lundstedt sanoo tiedotteessa.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mangrove aloitti yli 300 asunnon rakennustyöt Kangasalla”

Viimeisimmät näkökulmat