Kokeile kuukausi maksutta

Yksi Constin johtoryhmän jäsen jättää yhtiön

Consti-konsernin johtoryhmän kokoonpano pienenee pian yhdeksään henkeen.

Consti oyj ja yhtiön Taloyhtiöt-toimialan laskenta- ja myyntijohtaja Markku Kalevo ovat yhdessä sopineet, että Kalevo jättää tehtävänsä konsernin johtoryhmän jäsenenä 29. huhtikuuta. Vuodesta 2009 lähtien konsernin johtoryhmän jäsenenä työskennellyt Kalevo jatkaa kuitenkin konsernin palveluksessa 13. kesäkuuta saakka.

”Kiitän lämpimästi Markku Kalevoa hänen Constin hyväksi tekemästään työstä. Hänen roolinsa yhtiön ja erityisesti Taloyhtiöt-toimialamme kehittämisessä ja kasvattamisessa on ollut merkittävä”, toimitusjohtaja Esa Korkeela sanoo tiedotteessa.

Constin johtoryhmässä on ollut kymmenen henkeä. Kalevon lähdön myötä johtoryhmä kutistuu yhdeksään henkeen. Yhtiön johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Esa Korkeelan lisäksi talousjohtaja Joni Sorsanen, toimialajohtajat Risto Kivi, Jukka Mäkinen, Jukka Kylliö ja Heikki Pesu, aluejohtaja Pirkka Lähteinen, lakiasiainjohtaja Heikki Untamala ja henkilöstöjohtaja Turo Turja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yksi Constin johtoryhmän jäsen jättää yhtiön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat