Kokeile kuukausi maksutta

A-Insinöörit teki kovan nimityksen – ”Jos aikoo kehittää saunaa, on erittäin hyvä, että on joskus käynyt saunassa”

Tekniikan tohtori, DI Antti Tuomela on nimitetty A-Insinöörien hankekehittämisen palveluyksikön yksikönjohtajaksi 20.9.2022 alkaen.

Antti Tuomelalla on monipuolinen työtausta. Kuva: A-Insinöörit

Ennen siirtymistään A-Insinööreihin Antti Tuomela on toiminut muun muassa kiinteistösijoitusyhtiö Newsecin Pohjoismaiden ja Baltian johtajana, Aalto-yliopiston kiinteistöjohtajana sekä Aalto-yliopistokiinteistöjen toimitusjohtajana ja viimeksi hybridityöratkaisuihin erikoistuneen Spacentin perustajajäsenenä ja toimitusjohtajana.

"Antti on ollut johtamassa kansainvälisten kiinteistösijoittaja-asiakkaiden varainhoitoa, kehittämässä Aalto-yliopiston Otaniemen alueen merkittävää kiinteistökantaa ja luomassa yrittäjänä uusia tilatehokkuuden malleja. Antissa yhdistyy vaativa hankekehittäminen, kiinteistön omistajan katsantokanta sekä käyttäjäymmärrys. Jos aikoo kehittää saunaa, on erittäin hyvä, että on joskus käynyt saunassa", sanoo A-Insinöörien toimialajohtaja Juhani Karhu.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit teki kovan nimityksen – ”Jos aikoo kehittää saunaa, on erittäin hyvä, että on joskus käynyt saunassa””

Viimeisimmät näkökulmat