Kokeile kuukausi maksutta

Kaksi kiinteistöjuridiikkatoimistoa yhdistyvät

Asianajotoimisto DLA Piper Finland kasvattaa kiinteistöjuridiikan osaamistaan.

DLA Piper ja Project Law yhdistyvät ensi vuoden alussa.

Project Law on kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, joka toimii rakennusliikkeiden, kiinteistökehittäjien sekä kiinteistösijoittajien neuvonantajana. Sen henkilöstö on osallistunut viime vuosien suurimpien rakennus- ja kiinteistökehityshankkeiden toteuttamiseen Suomessa. Esimerkkejä hankkeista, joissa yhtiö on toiminut neuvonantajana, ovat Tripla Pasilassa, Tampereen Kansi ja Areena sekä Länsimetro.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaksi kiinteistöjuridiikkatoimistoa yhdistyvät”

Viimeisimmät näkökulmat